onsdag 8. januar 2014

3 måneder


"Gjør det som som føles riktig for deg,

lytt til dine tanker og

gjennomfør det du har lyst til.

Ikke tenk på hva andre vil si eller mene,

bare kjenn på det som føles riktig. "

 

- ord fra ei god venninne :)

 
 
Kloke ord fra en god venn, det er godt å ta med seg. Jeg er så takknemlig for at jeg har så mange gode mennesker i livet mitt :) Ikke minst nå som jeg starter i jobb igjen. Selv om jeg var litt spent, så føltes det bare så riktig når jeg først parkerte bilen på "verdens trangeste parkeringsplass" på mitt vante vis og gikk inn døren :) Der ble jeg møtt av de som betyr mer enn hva jeg kanskje har tenkt over tidligere. Tilhørighet er en god følelse.
 
 
 
 
 
 
 
I dag tok jeg turen til vesla igjen. På fredag er det tre måneder siden jeg fødte henne, tiden går både raskt og langsomt på samme tid. Når jeg kom inn kirkegården og var på vei mot graven hennes kjente jeg at tårene ikke var langt unna, men som vanlig så "tok jeg meg sammen" og gikk videre. Jeg kjente det ble vanskelig når jeg nærmet meg og så den lille forhøyningen ved gravstøtten, bamsene, lysene, kransene.. da kom jeg til å tenke på de ordene "Gjør det som føles riktig". Det eneste som føltes riktig der og da var nettopp det å gråte, tillate meg selv å gråte et sted hvor det også var andre.
 
 
 

 

Vårt lille julemysterie er egentlig ganske koselig synes nå jeg. Julekrybben min har ikke fått stå i fred denne måneden. Jeg tenkte ikke mye over det i begynnelsen, men etter en stund synes jeg at jeg ofte snudde Josef tilbake dit jeg ville ha ham, med ansiktet vendt ut mot rommet. Men etter en kort stund står han , nettopp slik på bildet, vendt mot Maria og Jesusbarnet.
Det er bare Josef som snur seg, gang på gang. Så jeg burde vel kanskje ta hintet om at han skal stå slik, frem til krybben skal pakkes ned. Åpenbart ikke alt vi kan bestemme selv her på gården :)


Jeg har på følelsen av at denne uken vil bli riktig så fin. Godt å gå lange turer sammen med gode venner og ikke minst begynne så smått å jobbe igjen.

Ha en fin kveld alle sammen :)

1 kommentar:

 1. Hvert skritt du tar og har tatt, både rører og imponerer! ♡

  Bra vi mennesker er skrudd sammen sånn... - at vi kan kjenne at det å leve kan være godt, selv om mye på samme tid, er leit og vondt... ¨Det er vel det som er å bli et "helt" mennske igjen...

  "Å vera til - større ord er ikkje sagt..." (Olav Duun)
  Håper du kan kjenne deg igjen i det med tiden...♡

  Så glad for at du fins! ♡

  SvarSlett