tirsdag 25. februar 2014

Fantastiske mennesker


I kveld fikk jeg en stor overraskelse som varmet ett mammahjerte så inderlig!
Tenk at det finnes så fantastiske mennesker der ute, mennesker som jeg aldri har "møtt" men som jeg likevel føler meg knyttet til.


Når jeg var kommet 4 uker ut i graviditeten med vesla vår ble jeg medlem av ett nettforum. Her var det mange mammaer som enten skulle få sitt første, andre, tredje eller fjerde lille nurk i oktober 2013. Vi var alle spente, delte erfaringer, bekymringer, sorger og ikke minst gleder.

Da vi mistet veslejenta vår var jeg litt rask med å melde meg ut av forumet, jeg orket ikke å forholde meg til andres glede midt opp i vår ubeskrivelige sorg. I ettertid har jeg vært innom og sett så mange ufattelig søte, små og nydelige babyjenter og gutter. Jeg savner å være en del av dette fellesskapet :)

I kveld etter barnetv gikk jeg opp for å hente posten. Der lå det en pakke til meg?! Ikke klarte jeg å forstå hvem det var som hadde sendt den, hele veien tilbake saumfarte jeg hodet og klarte ikke å koble navnet på avsenderen. Når jeg åpnet opp pakken lå det en smykkeeske, ett par konvolutter og ett nydelig kort med en liten engel på. Tårene kom umiddelbart, noe det ofte gjør når jeg ser englemotiver. Det eneste jeg tenker at dette er til vesla :)  Jeg åpnet kortet og ser at de på forumet har gått sammen om en gave til oss! Jeg blir så utrolig rørt, tårene triller og jeg roper på mannen min. Sammen leser vi kortet som rommer så mye omsorg, varme og godhet. Dette diktet traff oss begge rett i hjertet.  I kortet står det at de har kjøpt ett smykke med en liten gutt, som er storebror og en liten engel som er vesla. Dette smykket kommer til å ha og har allerede fått en stor betydning for meg. Dette skal få sin faste plass rundt halsen min :) <3 <3 Ungene mine <3 <3Det var også med ett gavekort på blomster til vesla. Vi skal finne noe flott nå som gravstøtten snart kommer på plass igjen :) Jeg fikk også ett gavekort hos WE2 velvære, det skal nytes ut til fingerspissene! Dette er bare alt for mye!!

Her sitter altså jeg med en gave fra 35 fantastiske mødre som uten tvil har varmet våre hjerter i kveld. Tenk at dere har tenkt på oss og virkelig gjennomført dette! Jeg vet at dere bor spredt rundt i hele landet, takk Stine Marie for at du har laget ett så nydelig kort og for at du har organisert dette!  TUSEN TUSEN TAKK for at dere har husket på vesla mi!!!! Jeg finner ikke ord som kan beskrive det jeg føler akkurat nå.
3 kommentarer:

 1. Du fortjener det så inderlig! Du er savnet i oktobergruppa, du hadde alltid gode råd og ord på veien til oss andre. Er så glad du likte gaven :)

  SvarSlett
 2. Dette var gripende å lese, kjære deg! Vanskelig å holde tårene tilbake...
  Blir helt varm ved tanken på at det finnes så hjertegode, snille mennesker som vil andre så vel ♡ Diktet, de nydelige smykkene og gavekortene... bak dette lå det tydelig mye omtanke! Så glad og takknemlig for at denne omtanken ble nettopp dere til del ♡

  SvarSlett
 3. Kjære Mona, så utrolig rørende og fint å lese det du skriver. Veldig glad du likte gaven, og spesielt smykket <3 Må være så ubeskrivelig vondt det dere har opplevd, jeg klarer ikke forestille meg det. Ta vare på hverandre :) God klem fra Stine Marie :)

  SvarSlett